“Şeb-i Arûs’ un Ardından Mevlana’ da Aşk ve İnsan Felsefesi”: Prof. Dr. İbrahim ARSLANOĞLU
16 Ocak 2024 | 19:04

Felsefe Grubu Eğitimi Topluluğu olarak “Şeb-i Arûs’ un Ardından Mevlana’ da Aşk ve İnsan Felsefesi” konulu etkinlik kapsamında Prof. Dr. İbrahim ARSLANOĞLU misafir edildi. Gazi Eğitim Fakültesi F Blok konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, topluluk akademik danışmanı Prof. Dr. Mehmet Ali DOMBAYCI’ nın açılış konuşmasının ardından; Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı sayın Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Prof. Dr. İbrahim ARSLANOĞLU’ nun teşrifi ile ilgili teşekkürlerini dile getirdi. Ardından Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı sayın Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ, Prof. Dr. İbrahim ARSLANOĞLU hakkındaki duygu ve düşüncelerini ifade etti. Prof. Dr. İbrahim ARSLANOĞLU’ nun konuşmalarının ardından Felsefe Grubu Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Beyhan ZABUN, öğretim üyeleri Prof. Dr. Emel KOÇ, Prof. Dr. Mehmet Ali DOMBAYCI, Doç. Dr. Ekrem Ziya DUMAN ile Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Haluk ERDEM; Prof. Dr. İbrahim ARSLANOĞLU ile ilgili hatıralarından bahsettiler. Kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Prof. Dr. İbrahim ARSLANOĞLU’ na, Prof. Dr. Beyhan ZABUN tarafından plaket takdim edildi. Etkinliğin ardından fuaye alanında katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

Prof. Dr. İbrahim Arslanoğlu -2

Prof. Dr. İbrahim Arslanoğlu -1