Dünya Felsefe Günü Etkinliği Prof. Dr. Ahmet İnam'la Felsefede Bilgelik
28 Kasım 2023 | 13:02

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde ana bilim dalımızca kurulan Felsefe Grubu Eğitimi Topluluğu ilk resmi etkinliğini gerçekleştirdi. Dünya Felsefe Günü adına düzenlenen etkinlik kapsamında, Prof. Dr. Ahmet İNAM misafir edildi. Gazi konser salonunda gerçekleştirilen “Dünya Felsefe Günü için Felsefede Bilgelik” adlı etkinlikte, topluluk akademik danışmanı Prof. Dr. Mehmet Ali DOMBAYCI’ nın açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Ahmet İNAM ‘Felsefede Bilgelik’ konulu konuşmasını yaptı. Daha sonra kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Ahmet İNAM’ a, Felsefe Grubu Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Emel KOÇ tarafından çiçek ve fidan dikim sertifikası takdim edildi. Etkinlik; topluluk yönetim kurulu, ana bilim dalı öğrencileri ve öğretim üyelerine ek diğer birçok bölümden öğrencilerin ve öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinliğin ardından etkinlik giriş alanında katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

Dünya Felsefe Günü Etkniliği Prof. Dr. Ahmet İnam'la Felsefede Bilgelik-1

Dünya Felsefe Günü Etkniliği Prof. Dr. Ahmet İnam'la Felsefede Bilgelik-4