Felsefe Grubu Eğitimi Topluluğu İlk Etkinliğini Gerçekleştirdi
6 Ekim 2023 | 16:18

“Cumhuriyetimizin 100. Yılı Gazi Üniversitesi Ailesine Hoş Geldiniz!” Programı kapsamındaki etkinlik alanında, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde ana bilim dalımızca kurulan Felsefe Grubu Eğitimi Topluluğunun üye kabulüne ve topluluk tanıtımına ilişkin stant kuruldu. Topluluk yönetim kurulu üyeleri ve ana bilim dalımızın öğrencileri etkinlik alanında yerlerini aldı. Başta rektörümüz sayın Prof. Dr. Musa YILDIZ olmak üzere; topluluk akademik danışmanı Prof. Dr. Mehmet Ali DOMBAYCI, ana bilim dalımızın başkanı Prof. Dr. Beyhan ZABUN ile öğretim üyeleri Prof. Dr. Emel KOÇ, Prof. Dr. Ayten KOÇ AYDIN, Doç. Dr. Faruk MANAV, araştırma görevlileri Aylin UZUN, Sevgican FİŞENK ve çok sayıda öğrenci stant ziyaretinde bulundu. Bu etkinlik kapsamında topluluğa üyelik başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin iletişim bilgileri kaydedildi. Ziyaret eden, bilgi almak isteyen herkese ana bilim dalımızla ilişkili olarak Felsefe Grubu Eğitimi Topluluğunun amaçları, faaliyetleri, etkinlikleri ve etkinlik alanları hakkında bilgiler verildi.

Felsefe Grubu Eğitimi Topluluğu-1